Köpvillkor & Leverans

 

1. Personuppgifter: Från och med den 25 maj 2018 ersätter GDPR (General Data Protection Regulation) den svenska personuppgiftslagen. GDPR är ett omfattande regelverk för hur vi som e-handlare får behandla dina personuppgifter. I och med att du handlar hos oss så godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina uppgifter i vår Privacy Policy. I korthet kan våra policy beskrivas på följande sätt: Vi samlar bara in nödvändig information för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig. Vi delar inte ut dina uppgifter till tredje part om det inte krävs för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig (exempelvis så får postnord dina uppgifter för att kunna skicka hem varan till dig) och för att möta ställda lagkrav på bokföring. Vi sparar bara den information som krävs enligt lag och för att kunna ge så bra service som möjligt. Om du anger att du vill ta emot vårt nyhetsbrev så använder vi ett externt system för det. Läs mer på vår sida för intregritetspolicy.

Har du frågor kring dina personuppgifter kan du kontakta oss på info@decouperamera.se

2. Köp: Vid beställning träffas avtal om köp först när decouperamer.se bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse efter att beställning mottagits av decouperamera.se. Om leveranstid ändras i beställningen kommer kunden att meddelas om detta snarast möjligt. Du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till att varan är skickad. Decouperamera.se har ägande och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har mottagits från kund. För att handla hos oss måste du vara 18 år och Decouperamera.se måste kunna fastställa kundens bostadsadress.

3. Priser: I priserna ingår moms med 25 % för beställningar inom EU. Vid bekräftad beställning, kan priserna endast ändras av omständigheter som Decouperamera.se inte råder över. Till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. Inga expeditionskostnader tillkommer. Skulle priset ändras har kunden rätt att utan kostnad häva köpet.

4. Frakt: En fraktkostnad om 49 kr tillkommer inom Sverige, fraktfritt vid köp över 400 kr. Fraktkostnaden kan komma att ändras och ibland vara rabatterad. Du ser fullständig fraktkostnad i kassan.

5. Leverans Leveranser sker i samarbete med DHL och Posten. Ditt paket levereras antingen till dörr eller närmsta utlämningsställe beroende på storlek, vikt och värde. Vid leverans till ombud blir du aviserad via SMS (om du anger ditt mobilnummer i kassan) eller via brev.

Ditt paket ligger kvar hos DHLs, Postens, utlämningsställe i 14 dagar. Vi skickar dina varor så att du har dem inom 1-5 arbetsdagar (gäller om samtliga produkter i din order finns i lager) om din beställning läggs på en vardag. Om beställning läggs under en helg så börjar denna tidsram räknas från och med nästkommande vardag . Leverans kan ta upp till 20 dagar om din order innehåller beställningsvaror. Avbeställning efter det att beställning blivit expedierad är ej möjlig. I de fall beställning blivit expedierad är kunden skyldig att mottaga beställningen. Avbeställning är ej giltig förrän kunden fått bekräftelse från Decouperamera.se antigen per e-post eller telefon.

Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller om ett försäljningsobjekt har utgått, kommer vi att kontakta kund för att komma överens om en lösning. Decouperamera.se meddelar kunden om likvärdigt försäljningsobjekt finns tillgängligt. Vid eventuell leveransförsening kontaktar vi kunden utan dröjsmål. Kunden har vid leveransförsening rätt att häva köpet utan kostnad. Vi fullföljer alla avtal i enlighet med Konsumentköplagen.