Ångerrätt & Öppet köp

 

 

Du som kund har rätt att ångra köpet utan att ange något skäl inom 30 dagar från att du har mottagit varan. Vill du utöva ångerrätten ska du skicka in namn och kontaktuppgifter till Decouperamera.se. Lämna ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut ångra köpet.

Du kan bland annat använda Konsumentverket.

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen på 30 dagar gått ut. Vill du som kund utnyttja din ångerrätt skall du kontakta Decouperamera.se via e-post info@decouperamera.se för att få en adress att skicka varan till. Efter anmäld ånger ska konsumenten skicka varan till Decouperamera inom 14 dagar. Returfrakten bekostas av konsumenten.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du ångrar ditt köp kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig avseende produkter och eventuell kostnad för leverans ut till dig (men då räknas inte extra leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den billigaste standardleverans vi erbjuder). Kunden betalar för returfrakt.

Om den returnerade produkten är använd i större utsträckning än vad som krävs för att fastställa dess egenskaper och funktion har Decouperamera.se rätt att kräva dig på ersättning för den värdeminskning som produktens skick innebär. Avdrag upp till 100% kan göras om produkter som returneras är slitna, nedsmutsade eller på annat vis har genomgått en värdeminskning som gör att vi inte kan sälja dem vidare. Om vi bedömer att vi kan sälja en returnerad produkt till en annan kund, trots att produkten är använd i större utsträckning än vad som krävs för att fastställa dess egenskaper och funktion, men där vidareförsäljning endast kan ske till ett rabatterat pris, gör vi ett avdrag motsvarande den bedömda värdeminskningen. Produkter som returneras i nyskick, med originalförpackning återbetalas till fullo.

Cosita REA